Autor: Informer.rs

17.12.2023.

07:47

Foto: Miloš Rafailović

Izbori 2024

Marko Kešelj, bivši reprezentativac i igrač Zvezde, glasao na Voždovcu! (VIDEO/FOTO)

Građani će moći da glasaju na biračkim mestima koja se otvaraju u 7.00 sati i zatvaraju u 20.00 časova, do kada traje i izborna tišina.

Marko Kešelj, bivši reprezentativac i igrač Crvene zvezde, sada državni sekretar za sport, glasao je u 7.30, u Višoj elektrotehničkoj školi na Voždovcu.

Informer

Izborni dan možete pratiti i na Informer TV, kao i na našem portalu,  6.500.666 birača sa pravom glasa u Srbiji može da glasa na 8.273 biračkih mesta.

Svaki građanin glasa na biračkom mestu na kojem je upisan u birački spisak i može da glasa samo pod uslovom ako ponese važeću ličnu kartu ili pasoš. Glasa se tako što se zaokruži redni broj ispred naziva jedne izborne liste za koju pojedinac želi da glasa. Glasa se lično iza paravana koji obezbeđuje tajnost glasanja, a kada glasač zaokruži redni broj ispred naziva jedne izborne liste, glasački listić treba da presavije i ubaci u glasačku kutiju.

Prve informacije o rezultatima današnjih izbora, analize stručnjaka i sve aktuelnosti pratite večeras od 20 časova na Informer televiziji u specijalnoj emisiji "Izborna noć".