Autor: Informer/A.S.

17.12.2023.

20:10

Foto: Miloš Rafailović

Izbori 2024

"Narod prepoznaje ko Srbiju voli istinski": Lazar Ristovski nakon glasanja: "U tome je razlika između pozicije i opozicije!"

Nakon što je obavio svoju građanski dužnost, popularni glumac je dao izjavu za okupljene medije. 

Glumac je za medije istakao šta za njega predstavlja glasanje i zašto je bitno da se izađe na izbore. 

- Glasanje je izbor slobodne volje naravno svakoga. Ono što bih rekao i što je važno to je da je ova kampanja od strane našeg predsednika vođena na visokom, profesionalnom i moralnom nivou pre svega i takvi se rezultati i očekuju na kraju. Rekao bih da narod prepoznaje ko Srbiju voli istinski i ko za Srbiju radi, a ko je voli samo namenski, za ovo današnje glasanje. U tome je velika razlika između pozicije i opozicije. Što se tiče Beograda, rekao bih da Beograd ne pripada njima kao što oni vole da kažu. Mislim da će se Srbija radovati večeras - rekao je Ristovski. 

Lazar se osvrnuo i prokomentarisao ljude koji ne žele da izađu na glasanje. 

- Ne znam zašto to rade i zašto dozvoljavaju da njihovu sudbinu rešava neko drugi, smatram da to nije baš inteligentno - rekao je glumac. 

Za kraj, Ristovski je priznao kakav ishod očekuje od današnjih izbora. 

- Ja sam siguran da ćemo mi pobediti na svim mestima i kao što sam rekao malopre, narod prepoznaje ko Srbiju voli stvarno, a ko namenski - izjavio je on. 

Na Informer TV u toku je specijalna emisija "Izborna noć" u kojoj ćemo objaviti prve rezultate današnjih izbora, analiziraćemo trenutno stanje sa stručnjacima. Sve aktuelnosti pratite uživo na Informer TV!