17.12.2023.

20:07

Foto: printscreen

Izbori 2024

Mi smo vodili pozitivnu kampanju, fokusirane na rezultate! Brnabić: Sigurna sam u pobedu (VIDEO)

Na pitanje naše novinarke da li je Beograd shvatio da su delovanja Vlade Srbije prethodnih godina bila isključivo za dobrobit naroda i stabilnosti naše zemlje, premijerka Brnabić je rekla da veruje da jeste i da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" jedina koja je pred narod izašla sa jasnim plan om i programom delovanja.

- Da budem sasvim iskrena, verujem da jeste za nas, za listu "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Mi smo vodili pozitivnu kampanju, fokusirane na rezultate. Sve ono što smo uradili za naše građane i zajedno sa našim građanima u poslednjih deset godina. Jedina smo lista koja je izašla sa planom i programom od deset tačaka, od deset najvažnijih tema za našu zemlju, za naš narod, za sve naše građane do 2027. godine i šta je to što želimo da postignemo. Ja verujem i da će Beograd glasati za rezultate i da će glasati za jasnu viziju, za jasne ciljeve u naredne četiri godine i da će Srbija takođe to isto uraditi. Tako da sam sigurna u pobedu i idemo dalje - istakla je Brnabić. 

Na Informer TV u toku je specijalna emisija "Izborna noć" u kojoj ćemo objaviti prve rezultate današnjih izbora, analiziraćemo trenutno stanje sa stručnjacima. Sve aktuelnosti pratite uživo na Informer TV!