18.12.2023.

16:03

Foto: Sns Jagodina

Izbori 2024

Za istoriju! Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ubedljivo pobedila u Jagodini! Za 5.000 glasova više od Palmine koalicije sa SPS

Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila je 40,10 odsto glasova odnosno 13.060 glasova, dok je drugoplasirana lista koalicije JS-SPS "Ivica Dačić -Premijer Srbije" dobila 25,09 odsto odnosno svega 8.195 glasova građana Jagodine.
Pored apsolutne dominacije liste koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić u gradskim izbornim jedinicama, ova lista je ubedljivo slavila i u seoskim izbornima jedinicama, pa je tako na primer u najvećem selu jagodinske opštine Ribaru pobedila na sva tri izborna mesta.

Na taj način Jagodinci su jasno stavili do znanja svima da je jedini čovek kome veruju upravo Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, kao i sam Gradski odbor u Jagodini, na čijem je čelu narodni poslanik Nikola Radosavljević.


Komentarišući rezultate izbora u Jagodini narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević čestitao je građanima Srbije i Jagodine na odluci da svoje poverenje daju listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

- Posebna zahvalnost ide mojim Jagodincima koji su pokazali visok stepen odgovornosti i prepoznali šta je dobro za njih, njihove porodice i njihovu decu, a to je jedino politika predsednika Aleksandra Vučića. Prošlost treba da ode tamo gde joj je i mesto, u istoriju, a u Jagodini želimo da otvorimo novo poglavlje koje će svakom pojedincu doneti nova radna mesta, veće plate, bolji život i socijalnu pravdu. Lično, i svi mi, naprednjaci, spremni smo da u potpunosti implementiramo politiku predsednika Aleksandra Vučića, jer Jagodinci to žele i zaslužuju, a da je tako pokazuju i rezultati izbora u Jagodini gde je lista predsednika Aleksandra Vučića pobedila sa 5.000 glasova razlike u odnosu na koaliciju JS-SPS-  zaključio je Radosavljević.