24.12.2023.

22:06

Foto: ATA Images/printscreen

Izbori 2024

Dragoslav Bokan za televiziju Informer: Opozicija izgleda kao neko razmaženo dete iz supermarketa! Besne i divljaju zato što nemaju vlast! (VIDEO)

Dragoslav Bokan, Institut za nacionalnu strategiju istako je da želi da govori samo iz pozicije koja njenga lično zanima, a to je interes srpskog naroda.

Informer

Dragoslav Bokan

-Njihovo glupiranje može da ima tragične posledice. Cela njihova priča je postala plivanje u plićaku. Pozvali su građane Srbije, koji se nisu odazvali. Nisu pristali da učestvuju u ovome. Oni su kao razmaženi klinci u supermarketu koja kada roditelji neće nešto da im kupe, legnu na pod i divljaju. Oni sami priznaju da su besni. Taj bes liči na okupacione upravnike. Nisu oni sami odlučili ništa. Oni jedva govore. Imaju desetke na fakultetu, a ne umeju da sastave dve rečenice. Biće zadovoljni onda kada njihovi nalogodavci budu zadovoljni. Sve je vezano za tok novca. Ko vas finansira? Oni koji su nas bombardovali, oni koji su pokušali da nam unište vojsku, oni i dalje žele isto, žele taj vatromet. Život nije bajka. Život je jedna ozbiljna stvar gde morate da se borite za svoju veru, svoju porodicu i svoju državu- rekao je Dragoslav Bokan.

Uklučenje Dragoslava Bokana u specijalni program televizije Informer pogledajte u videu ispod: