25.12.2023.

10:47

Foto: Miloš Rafailović

Izbori 2024

Izbori su im bili korak ka Majdanu! Brnabić razotkrila prljavi plan Đilasovog nasilja nad Srbijom!

"Srbija protiv nasilja" se pretvorila u "Nasiljem protiv Srbije", a premijerka Srbije istakla je da je nasilje jedino što je opozicija predvođena Draganom Đilasom želela.

- Svima je bilo jasno da nemaju šanse na izborima. Izbori su im bili paravan da prave haos! To im je jedina šansa da nasiljem dođu na vlast - rekla je Brnabić u "Info jutru" i potom dodala:

- Oni su preuzeli naziv "Srbija protiv nasilja" i registrovali ga u kafani "Estrada" u Šapcu. To je planirano korak po korak, što nisu mogli sami. Zahtevali su izbore, dobili su izbore. Izbori su im bili korak ka nasilju i Majdanu. Oni su Vučiću uputili pismo u kojim su tražili da raspišu izbore do kraja 2023, a u stvari su hteli da se održe od kraja godine - rekla je Brnabić.

Ona je dodala da opozicija nije imala kampanju pridobijanja glasova, nego kampanju mržnje.

- Čitava kampanja je bila kampanja mržnje, dezinformacija, plasiranje lažnih vesti i sve vreme su pripremali teren za ovo što se desilo. Sve vreme su pričali o fantomskim biračima, pokradenim izborima... Oni nisu imali kampanju da dobiju nečije glasove, oni su imali kampanju protiv Vučića i njegove porodice, kao i protiv građana Srbije i Beograda. I to je najbolje vidi u intervjuu Bjelogrlića, koji kaže da je Beograd samo krug dvojke, šta ima da glasa neko iz Zemuna, Obrenovca, Borče, Mladenovca... - objasnila je premijerka Srbije.