30.12.2023.

09:10

Foto: ATAIMAGES

Izbori 2024

Još samo islamistička Slobodna Bosna veruje u Mariniku i Đilasa! Želi da zapale Beograd i destabilizuju Srbiju!

Na portalu Slobodne Bosne osvanuo je naslov: "Uoči današnjeg protesta u Beogradu: "Studente nije pobedio Tito, nije ni Milošević, neće ni Šapić, koji ne zna šta znači studirati, a ni Vučić, koji misli da se..."

Informer

 

U tekstu se dalje navodi da je kandidat za gradonačelnika Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović rekao je da je "za nama godina koja bolje da se nije ni desila", pominjući tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu. 

Dodao je da "studente nije pobedio Tito, nije ih pobedio Milošević, ni Šešelj koji je na njih vadio pištolj, neće ih pobediti ni Šapić koji ne zna šta znači studirati, a ni Vučić koji misli da se studenti pobeđuju tako što se hapse". 

Ovim je Slobodna Bosna jasno stavila svima do znanja da podržava proteste i nasilne demonstracije u Beogradu. 

Jer, pored toga što svakog dana blokiraju saobraćaj i institucije, grupa "studenata" i njihovih političkih lidera pre nekoliko dana je ruinirala Skupštinu grada Beograda i uništila nameštaj od velike vrednosti, usput pokušavajući da zapale ovu instituciju. 

Islamističko glasilo je ovim jasno poručilo da podržava huligane i demonstrante koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, a koji žele da destabilizuju Srbiju.