24.01.2024.

19:30

Foto: Foto: Masha Bandjur, Marko Đoković

Izbori 2024

UŽAS! Đilas zgrozio i svoje: On bi da kopira Kurtija, da po Skupštini baca suzavac! Sprema laži da Vučić ima vanbračno dete!

- Doslovce je je rekao da treba da kopiramo Aljbina Kurtija i da u parlament unesemo i bacimo suzavac! - prenosi sagovornik Informera, blizak Đilasov saradnik koji je, kaže, zgrožen "zločinačkim namerama" svoga šefa!

Kako saznajemo, pored gotovo terorističkih planova za izazivanje haosa u Skupštini, Đilas planira da svoju "politiku" svede samo i jedino na brutalne napade na predsednika Aleksandra Vučića.

- Na sastanku je rekao da Vučića treba napadati svim silama i svim sredstvima. Naglasio je da njega u Skupštini neće zanimati ništa drugo osim napada na predsednika koga naziva najpogrdnijim mogućim imenima - priča naš sagovornik i naglašava da je Đilas tokom sastanka otkrio da planira da Vučića u parlamentu optuži i da ima vanbračno dete!?!

- Rekao je da svi mi treba da pričamo da Vučić sa jednom poznatom ženom ima vanbračno dete koje krije i od javnosti i od svoje porodice! - prenosi izvor Informera koji kaže da Đilas više i ne krije da najstrašnije laže.

- Pitali smo ga da li je to istina, a on je samo odmahnuo rukom i rekao: Koga briga šta je istina! Važno je da mu se use*emo u život, da ga nateramo da pukne - objašnjava naš sagovornik.