25.01.2024.

10:47

Foto: Ata images

Izbori 2024

Đilasovci i dalje "rovare" u Briselu! Veselinović pljuje Srbiju i traži istragu "krađe"

Veselinović kaže da su predstavnici opozicije, ali i studentskih organizacija i nevladinog sektora koji borave u Briselu, ponovili "zahteve da je potrebna međunarodna istraga i medijacija".

- Više je nego evidentno i jasno da izbori u Srbiji nisu bili pošteni i fer. Sprema se jedna rezolucija o Srbiji koja će biti na glasanju u Evropskom parlamentu početkom februara. U Brisel smo došli da naše partnere iz grupacije Zelenih, ali i sve ostale zainteresovane, obavestimo šta se desilo. Mi smo ponovili zahteve da je potrebna međunarodna istraga i medijacija kako bi se došlo do poštenijih izbornih uslova, ispravlo sve što su i oni kao posmatrači evidentirali i onda ponovili izbori, jer ovi ne oslikavaju volju građana - naveo je on.

Jasno je da đilasovci ovo rade na silu, uprkos tome što je Savet Evrope potvrdio da su izbori u Srbiji bili regularni, a to je potvrdio i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, kojeg su odmah posle toga proglasili za "Vučićevog plaćenog agenta". Više o tome čitajte OVDE