Autor: Informer.rs

15.02.2024.

15:14

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

"Konačno su priznali da nije bilo krađe izbora, ovo im je bio jedini cilj": Đukanović raskrinkao sve laži "Proglasa" (VIDEO)

- Od svih želja "ProGlasa" koje su predstavili kao bitne za naredne izbore, ključna im je samo jedna- da u nazivu liste ne sme da bude ime i prezime onog ko se ne kandiduje. Dakle, suština je skloniti ime i prezime Aleksandra Vučića iz naziva liste. Sram vas bilo! Toliko o vašem laganju da su izbori bili pokradeni, da je bilo nepravilnosti i sl. Suština je da vam smeta Vučić, jer iza koga on stane, taj pobeđuje. Njegovog imena i prezimena plašite se kao đavo od krsta - istakao je Đukanović. 

On je u video snimku koji je objavio ponovio da su konačno priznali da nikakve krađe izbora nije bilo, već da im je j jedini cilj uklanjanje imena i prezimena Aleksandar Vučić sa naše izborne liste

- Tog imena i prezimena se plaše, znaju dobro da je njegova popularnost ogromna i da lista iza koje on stane ima zagarantovanu pobedu. Kompletna ujdurma i laganje oko navodne krađe svela im se samo na ovaj zahtev i to je danas Đilasov “ProGlas” potvrdio - istakao je poslanik SNS.