15.02.2024.

15:36

Foto: Tanjug

Izbori 2024

Epski debakl opozicije - Brnabić: Priznali su zvanično da Vučića ne mogu da pobede!

Ovo poručuje premijerka Srbije Ana Brnabić. Brnabić ističe da opozicija ne može da pobedi ni ime predsednika.

''Priznali, sami, zvanično, da ni na jednom nivou, ni protiv koga, nikada ne mogu da pobede, nigde u Srbiji, ukoliko je, sa druge strane, čak i samo ime Aleksandra Vučića! 

Uz svu svoju medijsku mašineriju, uz godine dehumanizacije i kriminalizacije i njega i njegove porodice, uz 24-časovni program o tome koliko je zao, lud, tiranin, psihopata, šef mafije, lopov, nepomenik, izdajnik, ratni huškač, ruski čovek koga su Amerikanci doveli da prizna Кosovo*....i šta sve ne. Uz sve to, jednostavno - ne mogu da pobede njegovo ime. 

Кakva nemoć. Кakvo priznanje potpunog i kompletnog poraza. Кakav festival slabosti. 

I, umesto da se trude da, nekad u budućnosti, budu bolji od Vučića, da pokažu da su vredniji, da znaju više, da rade više, imaju bolji program - ne, oni kažu: zabranite ne samo Vučića, već i njegovo ime! 

Baš na Dan državnosti, isti oni koji su od stranaca sami tražili da uslove i sankcionišu njihovu zemlju i njihov narod, ukoliko ne pristanu na gaženje sopstvenog suvereniteta, i zvanično su potpisali potpunu kapitulaciju pred Aleksandrom Vučićem. Кosmička pravda'', piše Brnabić na svom nalogu na mreži Iks.