06.03.2024.

08:38

Foto: printscreen

Izbori 2024

Opozicija hoće da se ujedini sa lažnim desničarem Jovanovićem! Prave plan kako da prevare birače! (VIDEO)

Lazović, čovek kome je Srebrenica genocid koji su počinili Srbi, a priznanje Kosova „opcija koja je na stolu“, ne krije da je na delu sklapanje saradnje sa lažnim desničarom Milošem Jovanovićem, ali on i otvoreno predlaže da prevare birače!

– Treba napraviti zajednički nastup sa koalicijom Miloša Jovanovića, ali mislim da bi bilo bolje da izađemo u dve kolone – građanskoj i nacionalnoj, čisto da ne bismo oterali birače ako idemo na istoj listi – otkrio je plan Lazović.

S obzirom na to da im je politika koju zvanično zastupaju suprotna, otuda i ovaj predlog đilasovaca na koji način prevariti biračko telo.

Podsećamo da je i lažni patriota i Francuz Miloš Jovanović i ranije otvoreno priznavao da nema ništa protiv da se ujedini sa onima koji tvrde da je Kosovo nezavisno, Srbi genocidni, Kurti principijelan, kao i treba uvesti sankcije Rusiji.

Na sve ovo davno je upozoravao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je objasnio da među njima nema nikakve razlike, već da ih jedino veže želja za vlašću i foteljama.