11.03.2024.

10:42

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

UŽAS! KONjINA SA ‘DOJČE VELEA’ MALTRETIRA LjUDE PO BEOGRADU! Pogledajte kako đilasovac Nikola Ristić linčuje ženu i još se time hvali!?! (VIDEO)

Ristić koji je u decembru prošle godine sa desetak istomišljenika, anarhista, blokirao raskrsnice po Beogradu sada se snimio i na mrežama pohvalio kako na Banovom Brdu progoni i maltretira jednu ženu!?!

Žena koju ovaj Ristić, konjina od 150 kila progoni, vređa i šikanira jeste aktivista SNS koja je na Banovom Brdu obilazila  stranačke sigurne glasače. Sve u skladu sa zakonom i svim demokratskim pravilima i pricedurama. 

Ristić, plaćenik ‘Dojče velea’ dao je sebi za pravo da ovu ženu progoni, najstrašnije maltretira,  lažno je optužuje i verbalno linčuje nasred ulice!

Nadležni državni organi, tužilaštvo i policija, morali bi hitno da reaguju! Ova konjina, ovaj nasilnik koji nasrće na ženu morao bi da odgovara za strašno nasilje!

I da se razumemo, spiskovi sigurnih birača postoje svuda u demokratskom svetu, u svim zemljama parlamentarne demokratije, pa i u Nemačkoj za čiji ‘Dojče veče’ Nikola Ristić radi kao ‘ekspert’!?! Ekspert za šta? Za nasilje nad ženama?! Za maltretiranje i progon slabijih od sebe?!?