19.03.2024.

07:50

Foto: Printscreen

Izbori 2024

Još samo muzičku želju! Opozicija ne odustaje od suludih zahteva: Zabraniti Vučića i frekvencija za tajkunske medije (VIDEO)

Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa, NVO koja stoji iza ProGlasa, Borbe, Studenata protiv nasilja, Savo Manojlović radio za "Resurs centar" Građanskih inicijativa, a koja je u stvari deo tajkunske Đilasove opozicije, iznela je zahteve pred izbore 2. juna:

- Tri stvari su ključne a koje bi morale da se primene - da ime Vučića ne bude na listiću, da se da peta nacionalna frekvencija i da svi izbori budu u isto vreme - rekla je Stojanovićeva, ponovo zahtevajući da se zabraninime Aleksandar Vučić, ali i aludirajući na to da se peta frekvencija da tajkunskom mediju.

Ipak, opozicionarke činjenice ne idu u korist.

Čak je i lider koalicije NADA i lažni patriota koji je priglio politiku prozapadne opozicije Miloš Jovanović priznao da su i ranije vlasti koristile ime predsednika Republike kao naziv liste.

Takođe, jasno je da je peta frekvencija za N1 ili Novu S je klasičan lobistički, biznis pokušaj da tajkun dobije još para jer se N1 i Nova S u Beogradu ionako već sada vidi u većini kuća.

A ono što je posebno zanimljivo jeste to da traže spajanje izbora a do juče su zahtevali njihovo razdvajanje.