19.03.2024.

14:20

Foto: Informer

Izbori 2024

Secikese, prevaranti, srbomrsci i ponavljači vređaju i nasrću na najvećeg živog srpskog naučnika!

Ko napada Radenovića?

Borislav Novaković, poznat kao Bora Solunac, u široj javnosti je ostao upamćen po „Aferi Solun“ u Skupštini Srbije, odnosno glasanja za Zakon o radu decembra 2001. godine. Opozicija je tada tvrdila da Novaković nije bio u sali i da je neko koristio njegovu poslaničku karticu dok je on bio na službenom putu u Solunu.

U septembru 2013. i novembru 2014. hapšen je zbog sumnje da je od 2007. do 2010. oštetio budžet Novog Sada za oko 1,3 miliona evra. U tom ternutku bio je šef poslaničke grupe DS u Skupštini Vojvodine.

Marinika Tepić, potpisnica Rezolucije u kojoj tvrdi da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.

– Da se suočimo, sa prošlošću i sa zločinima i sa genocidom koji je počinjen u naše ime – govorila je u skupštini Srbije Tepićeva.

Miroslav Aleksić, poznat i kao ponavljač. On je u avgustovskom ispitnom roku 1996. položio predmet iz kog je prethodno pao na popravni ispit, te je jedva dobrim uspehom stekao uslov za upis u četvrtu godinu.

Ko je Stojan Radenović?

Stojan Radenović jedan je od najvećih svetskih matematičara. Lično je zaslužan za plasman Beogradskog univerziteta na listu 300 najboljih svetskih univerziteta.