10.04.2024.

11:29

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

Terzić: Ponoš je uz najveće lopove i uništitelje srpske države

Ovo ističe Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke. Terzićevo saopštenje prenosimo u celosti.

''Da se pitaju srbofobne ambasade i da se tamo glasa nešto bi možda i postigao, ali s obzirom na to da se pita srpski narod, onda je Ponoš baš tu gde mu je i mesto, uz najveće lopove i uništitelje srpske države.

Razgovore u Narodnoj Skupštini Republike Srbije preskaču, ali zato Ponoš i ekipa nikako ne preskaču susrete sa Кurtijem i njegovim lobistima, koji se u Evropskom parlamentu zajedno sa svim đilasovcima upinju da pomognu teroristima iz Prištine i da definišu srpski narod kao genocidan narod.

Što se izbora tiče nije stvar u datumu i u izbornim uslovima, koji realno nikada nisu bili bolji za opoziciju. Stvar je u tome da Ponoša, Đilasa i ostalu antisrpsku bulumentu naš narod jednostavno neće. I ne postoje to izborni uslovi i preporuke koje od ljubitelja Dinka Gruhinjića-Šakića, Viole fon Кramon i Boba Menendeza mogu napraviti pobednike.

Dok se srpski narod pita, opskurni likovi poput Ponoša koji su sa apetitom i po nalogu stranih mentora, uništavali borbene efektive srpske vojske i ukidali naše slavne brigade, nikada više neće biti u poziciji vlasti i u poziciji moći. Nema tih izbora koji to mogu da promene, a na poništavanje suvereniteta i međunarodne istrage mogu slobodno odmah da zaborave.

Stranci neće voditi izborni proces u Srbiji što je želja lažnog generala i NATO sluge Zdravka Ponoša, već će sve biti u skladu sa voljom srpskog naroda koji očima ne može da gleda one poput njega, za kog u američkim depešama stoji da je bio čovek stranog uticaja u srcu našeg bezbednosnog sistema.

Stvar je u tome da predstavnicima bivšeg režima nedostaje vreme krađe koja je trajala do 2012. godine, kada su se oni bogatili, a narod propadao, te shodno tome i sada traže mogućnost da uz podršku stranaca dođu do pune državne kase, kako bi narodni novac ponovo prebacili u svoje džepove i tajne račune širom sveta.

U njegovo vreme nismo imali jedan borbeni avion koji je mogao da poleti, a danas zahvaljujući Aleksandru Vučiću dobijamo i drugu eskadrilu borbenih aviona, čime dokazujemo ekonomsku snagu države koja je sposobna da čuva svoje nebo i svoju vojnu neutralnost.

Po pitanju Кosova i Metohije i Makron je dobio odgovor, kakav je dobio i Šolc, a koji podrazumeva da će Srbija nastaviti beskompromisnu borbu za srpski narod i naše nacionalne vrednosti.

To što je Vučić izgovorio pred Makronom, Ponoš ne sme da pomisli u svojoj glavi, a kamoli da izgovori u svoja četiri zida.

A što se Banjske tiče da se Ponoš išta pita izručio bi sve naše državljane strancima po istom principu kao što su u njegovo vreme najgori žuti ološi kidnapovali srpske generale sa VMA i bez naloga ih slali u Ševeningen, kako bi zauzvrat dobili pohvale od stranaca i kako bi izborili stanove i garaže na Vračaru'', piše u ovom saopštenju.