Autor: Informer.rs

16.05.2024.

09:19

Foto: Ata images

Izbori 2024

(VIDEO) SAVO SMENJUJE ĐILASA! Aleksićevac otkrio epilog sukoba u opoziciji

Gostujući na tajkunskoj N1 televiziji u emisiji Iza vesti kod Danice Vučenić, Pavlović je naveo da pokret "Kreni-promeni" ulazi u političku utakmicu da bi zamenio deo opozicije koji je rešio da bojkotuje izbore u prestonici.

- Tačno je da se deo opozicije odlučio za bojkot ali imate i neke druge učesnike na političkom tržištu za koje smo videli da imaju kredibilitet. Tu mislim pre svega na pokret Kreni-Promeni koji prvi put ulazi u političku utakmicu i mogu da zamene deo opozicije koji je odlučio da bojkotuje! - naveo je on.

Informer

 

Pogledajte video.

Podsetimo, Aleksićev zamenik nedavno je dospeo u žižu pažnje javnosti jer je priveden u Policijsku upravu u Užicu pošto je utvrđeno da je tokom vožnje na putu Užice-Zlatibor koristio mobilni telefon. 

Informer

Kako je Informer već pisao, prilikom kontrole tada je utvrđeno je da je za njim raspisana potraga od strane PU za grad Beograd, zbog čega je doveden u službene prostorije PU u Užicu.

Tada mu je uručen poziv da se javi PU za grad Beograd prvog radnog dana, nakon čega je napustio prostorije policijske uprave.