17.05.2024.

06:36

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

Džabe koalicija Jovanovića, Čanka i Brajana Brkovića! Opozicioni analitičar priznao: Vučić pobeđuje u Beogradu, Novom Sadu i Nišu!

Prilikom gostovanja na jednoj tajkunskoj televiziji Vukadinović je prvenstveno istakao da lista koja nosi ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića odnosi ubedljivu pobedu u Beogradu.

- Što se tiče Beograda, vladajuća koalicija dobija više od 50%!  Jeste, to je po nama tako! Kome milo, kome krivo... - rekao je on.

Potom se osvrnuo i na Novi Sad, ističući da je Srpska napredna stranka i u ovoj gradu favorit. 

- SNS je favorit i u Novom Sadu! Prema istraživanjima koje smo ranije radili, SNS je imao blizu 40% a sa SPS-om blizu 50%! Odmah da Vam kažem, apsolutni favorit je SNS i bila bi senzacija da SNS ne pobedi u Novom Sadu! - rekao je Vukadinović.

Kako je istakao, ista situacija je i u Nišu.

- Posebna je priča u Nišu. SNS je imao problem sa gradonačelnicom Niša. Mi smo u istoj anketi pitali građane Niša za koga bi glasali i 25% njih se izjasnilo za listu SNS koju predvodi Dragana Sotirovski. Na sledećem pitanju smo skinuli nju sa imena liste i podrška je otišla na 40% i to sâm SNS, pa dodajte SPS i ostale... Vučić je to pratio u istraživanjima i zato Dragane Sotirovski nema na listi, nestala je! - zaključio je Vukadinović.