22.05.2024.

22:45

Foto: Printscreen

Izbori 2024

"Imate fantomske odbornike"! Đilas opleo po Savu Manojloviću i opoziciji koja izlazi na izbore! (VIDEO)

Nema mira u opoziciji, pa je tako tajkun Dragan Đilas gostijući na Euronjuzu, ponovo napao Sava Manojlovića, ali i onaj deo opozicije koji se odlučio da izađe na predstojeće izbore 2. juna.

Đilas je naime, zatražio objašnjenje, kako su došli do toga da 4 meseca pričaju o "fantomskim biračima", a dobili su to da opozicija ima "fantomske odbornike".

- Kolege moraju da razmisle zašto smo u Beogradu došli do toga da na centralnim gradskim opštinama imamo ljude koji su 6 dana, mesec, dva ili tri meseca pre raspisivanja izbora, prebacivani sa nekih perifernih delova Beograda u centralne gradske opštine - Stari grad, Vračar i Novi Beograd. To smo videli i kroz liste koje su predali! Objasnite zašto smo došli u situaciju da smo 4 meseca pričali o fantomskim biračima, a sad smo dobili ono što mnogu nazivaju fantomskim odbornicima! Ne možete vi gospodo da se preselite pred izbore u neku opštinu u Beogradu i da posle pledirate da predstavljate te građane a ne znate ni ulice u toj opštini! To će nam vlast u narednih 5 godina nabijati na nos! - rekao je Đilas.