27.05.2024.

08:48

Foto: Insajder

Izbori 2024

Francuz kako vetar duva - danas jedno, sutra drugo! Aleksić pokopao Miloša Jovanovića: On vara narod!

Aleksić je pokopao lažnog patriotu Miloša Jovanovića Francuza i njegov lažni bojkot izbora rekavši da je samo pre četiri godine izjavio da je bojkotovanje izbora neodgovorno i da ne donosi rezultate, dok danas bojkotuje Beogradse izbore, dok na lokalnim izborima u Srbiji učestvuje. 

- Izborni uslovi 2. juna nikako neće biti gori od izbornih uslova iz decembra, prvi put je u istoriji kompletna Misija OEBS-a tu da posmatra lokalne izbore, usvojen je zakon koji zabranjuje glasanje onima koji su promenili prebivalište, neki su birači vraćeni, nekoliko desetina hiljada njih... A g. Jovanović je 2020. godine, kad je cela opozicija bojkotovala sve izbore, govorio da je "bojkot neodgovoran kao glasanje za Belog Preletačevića" - rekao je Aleksić, a na to se nadovezao Radomir Lazović: 

- G. Jovanoviću, Vi ste rekli 2020. da je "bojkot neodgovoran i da ne može da dâ rezultate"!

- Takođe, moram da se zahvalim i gospodinu Jovanoviću zato što zajedno učestvujemo u lokalnim kampanjama, ja sam danas bio u Smederevskoj Palanci gde je lista DSS-a zajedno sa nama, ista je situacija i u Novom Sadu, Čačku, g. Marsenić iz DSS-a je imao govor u Bujanovcu gde smo zajedno na listi...i mene sad g. Jovanović naziva ovcom za šišanje jer izlazimo na izbore u Beogradu! Crvene linije su pređene u napadima jedni na druge! Dakle, stranka g. Jovanovića ne bojkotuje izbore po gradovima u Srbiji, osim u Beogradu!