27.05.2024.

15:32

Foto: Tanja Andric

Izbori 2024

Tomić raskrinkao opozicionara - Kaže Srđan, Primerak, Milivojević da su se naprednjaci u Kruševcu podelili, pa nismo mi oni!

Kaže Srđan Primerak Milivojević da su se naprednjaci u Kruševcu podelili? Pa nismo mi oni... Fomirali smo još jednu odborničku grupu "Aleksandar Vučić - Kruševac sutra" kako bi tehnički i administrativno olakšali rad naših odbornika i da dvostruko više nerviramo opoziciju!!! Zar bi obe liste imale u sebi naziv Aleksandar Vučić da smo se podelili? Promislite malo mašinski mozgovi...zaribali ste - istakao je Tomić na svom Instagram profilu. 

Odmah se oglasila i Srpska napredna stranka iz Kruševca koja je potvrdila reči Zorana Tomića, člana Predsedništva SNS, koja je istakla da su mašinski mozgovi odmah potrčali da slažu da je bilo podela među naprednjacima u Kruševcu.

- Kaže Srđan Milivojević da su se odbornici Srpske napredne stranke u Kruševcu podelili, pa je odmah potrčao kod gazde Šolaka da pusti vest u etar. Podelili? Istina je da je formirana još jedna odbornička grupa “Aleksandar Vučić - Kruševac sutra” kako bi tehnički i administrativno olakšali rad naših odbornika. Mašinski mozgovi, pa zar bi obe liste imale u sebi naziv Aleksandar Vučić da je došlo do podele - piše na Instagram profilu snskrusevac.