28.05.2024.

08:21

Foto: ATA Images

Izbori 2024

Dragan Đilas ipak učestvuje na beogradskim izborima preko Grupe građana "1 od 5 miliona – Beogradski front"

Isto tako, Grupa građana "Grupa građana "1 od 5 miliona - Beogradski front" formirana je na izgled od strane deset politički neutralnih lica, ali istina je mnogo drugačija. Prema saznanjima našeg izvora deseti potpisnik Sporazuma o osnivanju Grupe građana je Stefan Pavlović.

Činjenica je da je gore pomenuti nekada učestvovao u organizaciji protesta 1 od 5 miliona, kao i da je već dugi niz godina u emotivnoj zajednici sa Tijanom Ilić. 

Informer

 

Naime, Tijana Ilić je već dugi niz godina zaposlena kod Dragana Đilasa. Radila je kod njega u stranci i u ostalim organizacijama koje je plaćao Dragan Đilas. Kao dokaz napred navedenih radnji slike njih dvoje sa različitih destinacija. Kako naš izvor iz ove Grupe građana kaže dotična se pojavljuje u organizaciji samo da bi prenela direktive lično Dragana Đilasa, i da poruči pojedincima obično pretećim tonom šta im je Đilas poručio.

Informer

 

Isto tako ne manje važno, naš izvor nam potvrđuje da pre par dana kada je stiglo istraživanje javnog mnjenja dotična je došla u prostorije ove Grupe građana i žustro uz urlikanje govorila svima da su nesposobni. Kako je Đilas ljut i kako će da ukine finansiranje jer naime ova Grupa građana se prema ispitivanju javnog mnjenja nalazi na oko 4,8%, 

Ovo istraživanje samozvanog bojkotaša Dragan Đilasa, predstavlja problem jer se dotični nadao da će ova Grupa građana osvojiti oko 10% glasova na Beogradskim izborima i da može da se desi da odlučuju o formiranju gradske vlasti u Beogradu. 

Informer

 

Na ovaj način žuti tajkun Đilas je pokušao da se dočepa vlasti u Beogradu na jedan vrlo bezobziran način. Iz iste Grupe građana naš izvor potvrđuje da je atmosfera vrlo napeta i da se ne zna ništa, da svi rade u strahu, kakvu će poruku da prenese dotična zaposlena Dragana Đilasa.