29.05.2024.

08:25

Foto: Tanja Andric

Izbori 2024

Nisam iznenađena! Nina Mitić o prljavom planu Dragana Đilasa: Na ovaj način obezbedio je sebi političko preživljavanje koje neće još dugo trajati!

Naime, na izbore u Beogradu pod rednim brojem pet izlazi lista grupe građana '1 od 5 miliona - Beogradskih front' koju je, samo naizgled, formiralo deset politički neutralnih ljudi. Međutim, kako tvrde naši odlično obavešteni izvori, jedan od potpisnika sporazuma o formiranju ove grupe građana jeste Stefan Pavlović, koji je učestvovao u organizaciji protesta '1 od 5 miliona', a koje je Đilas podržavao. Osim toga, Pavlović je u vezi sa Tijanom Ilić, koja je zaposlena kod Đilasa u stranci i drugim organizacijama koje on plaća.

Komentarišući sve ove navode, Nina Mitić, pomoćnica ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, kaže da je ovo bilo očekivano.

- Nisam iznenađena što Dragan Đilas izlazi na novosadske i beogradske izbore i sasvim je bilo očekivano da će on, u određenom formatu, nastupiti  na izborima  2. juna. Poznato je da Dragan Đilas nema snage i političke hrabrosti da sa svojim imenom i strankom neposredno izađe na predstojeće izbore. On zna da nakon fijaska na minulim parlamentarnim izborima i nakon potpunog debakla na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu i Novom Sadu znači kraj za političku stranku SSP i stavljanje tačke na njegovu političku karijeru. Na ovaj način obezbedio je sebi političko preživljavanje koje neće još dugo trajati - rekla je Mitić!