Autor: Informer.rs

30.05.2024.

19:12

Foto: ATAIMAGES/Informer

Izbori 2024

Pešak poginuo, a oni se smeju kao ludaci! Funkcionerima Sava Manojlovića je ovo zezanje, a neko je izgubio život (VIDEO)

Međutim, kako navode, oni su našli alternativni prevoz, a cela situacija im je bila ni manje ni više nego smešna. Poginula jedna osoba, zastoj, blokada saobraćaja, pronalaženje alternativnog prevoza, a onda nekontrolisan smeh. Jednom rečju - jezivo!

- Uprkos blokiranom putu za Niš, našli smo način da stignemo na događaj našeg lokalnog tima. Ko hoće nadje način, ko neće nadje izgovor! - stoji uz snimak pripadnika Kreni-promeni koji se nekontrolisano smeju iako je zastoj nastao zbog smrti jedne osobe.

Ovaj post na Tviteru je objavljen nakon vesti o tragediji na auto-putu.

Podsećamo, jedna osoba poginula je danas nešto pre 17 sati na auto-putu kod Aleksinca. Prema prvim informacijama, sumnja se da je u pitanju pešak koji je pregažen na samom auto-putu. Na mesto nesreće pristigli su Hitna ponoć i policija, a saobraćaj je u ovom delu u zastoju. 

Prema drugim nezvaničnim informacijama, u pitanju je pacijent koji je bio u vozilu Hitne pomoći i koji je navodno iskočio iz vozila, nakon čega ga je usmrtio automobil.