02.06.2024.

12:16

Foto: Ata images

Izbori 2024

OPOZICIJA PRAVI HAOS SVUDA! Filip Ejdus iz Proglasa napao članicu biračkog odbora: Bio je jako nasilan, nisam znala šta da očekujem!

Ejdus je napao članicu biračkog odbora Saru Radivojević. Ona je za Informer ispričala kao se sve dogovilo.

- Sedela sam na svom mestu, gospodin je došao i počeo da viče i pravi nered i uznemirio me kao i sve. Ubrzo je došla policija i uklonila ga sa lica mesta. I dalje sam jako uznemirena, pravio je nered i bio je jako nasilan i nisam znala sta mogu da očekujem - rekla nam je. 

Kako je istakla, uznemiravao je koleginicu koja je dosta mlađa od njega.

- Uznemiravao je koleginicu koja je dosta mlađa od njega, uznemiravao je i remetio rad. Počeo je da galami, povisio ton, uznemiravao druge koji su bili na biračkom mestu, policija je reagovala. Policija je morala da ga izvede - rekla je Sara.

Na pitanje informera da li je glasanje prekinuto, ona je rekla da jeste jer je Ejdus bio jako neprijatan i nasilan, nekulturan

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Filipom Ejdusom ali se do objavljivanja ovog teksta nije javio. 

Podsetimo, u toku je specijalni rat protiv Srbije. Opozicioni hejteri upali su danas u SC Banjica i napali aktiviste SNS. Pogeldajte u posebnoj vesto OVDE. 

Nakon toga, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević je otišao tamo, a onda se pojavio i Radomir Lazović koji je izvadio dimnu bombu i pretio svim prisutnima.