Autor: Informer.rs

02.06.2024.

16:56

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

Ne samo da nije napadnut, već on provocira i unosi se u lice! Brnabić reagovala na optužbe o navodnom napadu na Lazovića

- Prvo smo čuli da je 'prebijen' Radomir Lazović na Dorćolu, onda su priču promenili i rekli da je 'napadnut', a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije ni prebijen, ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i prave incident. Pre toga su sebi dali za pravo da ga 'isleđuju' u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju? - pita Ana Brnabić i dodaje:

- Ljudi, kada ćete shvatiti - izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje. Đorđe Pavićević je 5 sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici. Pet sati na dan izbora sedite u kol centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da 5 sati pozivate vaše ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima! Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS, ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje - to bi bila već ozbiljna politička utakmica.