Autor: Informer.rs

03.06.2024.

11:43

Foto: Informer

Izbori 2024

"Pukla mi je jagodična kost, ležim u bolnici" Evo u kakvom je stanju Vladimir Kostić koga su zverski pretukli huligani iz opozicije! (VIDEO)

Vladimir Kostić, predsednik MO SNS Zemun polje ističe da mu je polomljena jagodična kost, ali i da je izvesni Boris Kosi predvodio napad na prostorije stranke SNS.

- Pukla mi je jagodična kost i nalazim se trenutno u bolnici. Strašnije je što su napadali žene i sad slušam imena, ali nigde se ne spominje Boris Kosi koji je sve to predvodio. Bilo je njih četvorica, a za ovog znamo jer je vadio ličnu kartu i ponavljao svoje ime i prezime. Nadam se da će tužilaštvo promeniti svoju izjavu - rekao je Kostić.

On dodaje i da mu je stanje stabilnije, ali i oštećenom Stanči Stojanoviću, kao i to da se nada da neće ići na operaciju.

- Ovde u bolnici mi daju lekove protiv bolova, pa mi je malo lakše. Nadam se da neću ići na operaciju. Stanča Stojanović je na terapiji i malo je bolje, ali mu je sinoć bilo baš loše od udaraca u glavu. Ne zna se kada ću izaći iz bolnice - kazao je Kostić.