03.06.2024.

20:47

Foto: Privatna arhiva

Izbori 2024

Naprednjaci dokazali sabornost pobedom na izborima! Gašić: Opozicija se bavi iskontruisanim poluistinama i lažima!

NAPREDNJACI DOKAZALI SABORNOST POBEDOM NA IZBORIMA

On je na samom početku izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima na lokalnim izborima širom Srbije, dodavši da su Naprednjaci još jednom pokazali svoju jedinstvenost, i ostvarili, uprkos podmetanjima opozicionih medija, izvanredne rezultate.

-Svud u svetu legitimno rade kol centri, pa i u Kruševcu, sve je to deo demokratskog procesa, koji oni što su, samo deklarativno za poštovanje demokratskih principa, u ovom slučaju tajkunska opozicija, želeli uz pomoć njihovih medija da predstave kao kršenje izbornog procesa - rekao je član predsedništva Srpske napredne stranke Bratislav Gašić obraćajući se predstavnicima medija u svom rodnom Kruševcu i dodao da sve dok se oni budu bavili Srpskom naprednom strankom, a ne svojim rezultatima, naprednaci će ubedljivo pobeđivati.

Kako je naveo, slede velika ulaganja.

- Moram da kažem da mi radimo na prosperitetu našeg grada, uskoro krećemo sa najavljivanom rekonstrukcijom Opšte bolnice, gradićemo Novu sportsku halu, i radimo da se Kruševac razvija i Srbija. Opozicija se bavi iskontruisanim poluistinama i lažima, kako vlada nejedinstvo u redovima Odborničkog kluba Aleksandar Vučić -Kruševac ne sme da stane, ja Vam mogu reći, da o nejedinsvu nema govora. Formirali smo još jednu Odborničku grupu iz čisto tehničkih razloga kako bi imali više vremena za raspravu tokom zasedanja lokalnog parlamenta, ali i da bi lakše naši koalicioni  partneri radili. Oni su u punom kapacitetu doprineli ubedljivoj pobedi širom Srbije i ja svima još jednom čestitam i zahvaljujem i mogu da poručim da nema svadje i nesloge u redovima SNS i u Kruševcu i u ostalim gradovima po Srbiji - zaključio je Gašić koji se posle obratio članovima Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kruševcu na redovnom sastanku.