04.06.2024.

11:15

Foto: Privatna arhiva

Izbori 2024

Malović rasturio opoziciju: Mi da smo tražili ljude koji će toliko raditi u korist svoje štete ne bismo uspeli da ih nađemo na ovim prostorima!

- Dragi moji opozicionari,

Na samom početku svog obraćanja želim da vam se zahvalim na svemu što ste uradili za nas u decembarskoj i ovoj poslednjoj kampanji. Mi da smo tražili ljude koji će toliko raditi u korist svoje štete ne bismo uspeli da ih nađemo na ovim prostorima.Tako jedinstvene, a opet podeljene,tako pametne, a opet tako glupe, tako borbene, a opet sa srcem u petama i tako ostvarene, a opet nekako prazne.

Ja da se pitam ja bih vama doživotno dodelio status opozicionih lidera, jer vi to zaista zaslužujete. Mislim da doživotno budete opozicija. Vi ste nam pokazali kako da se ujedinimo na samo jednoj tački, a to je vaša mržnja prema Aleksandru Vučiću.Vaše nemanje bilo kakvog programa za budućnost ove zemlje je nas nateralo da napravimo najbolji mogući program za Srbiju.

Vi ste paljenjem gradske kuće pokazali Srbiji šta nikada ne treba raditi.Vi ste tragediju u Ribnikaru pretvorili u politiku, a godinu dana kasnije na izborima vaša politika je doživela tragediju.

Iskreno nedostajaćete mi do sledeće prilike za odmeravanje snaga.Vi ste mi ulepšavali jutra svojim glupostima i kako ja da živim sada bez piromana Lazovića, pijandure Milivojevića i Rokfelerovog ljubimca Save Manojlovića.

Mariniki Tepić želim da do 2028. godine pronađe one kokoške što joj se priviđaju. a i Nebojši Zelenoviću da nađe more u Srbiji i konačno stane na čelo te flote.

Na kraju najveći pozdrav do sledećih izbora za Panteliju tj. grobara srpske opozicije Dragana Đilasa i veliko hvala što si ih ovakve stvorio - rekao je Malović.