05.06.2024.

06:58

Foto: Masha Bandjur

Izbori 2024

Beže od odgovornosti i bolne istine! Božić razlupala opoziciju: Bojkot je samo obična farsa koja služi kao paravan za potpuni debakl!

Ovako je reagovala Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, na izjavu Dragana Đilasa, lidera Strake slobode i pravde, koji je ustvrdio da bi opozicija izgubila na lokalnim izborima u nedelju 2. juna i da njegova stranka nije bojkotovala glasanje i da 'nije strašno da to priznaju'!

- Međutim, u prethodnih 6 meseci pokazali su svoje pravo lice i potvrdili po ko zna koji put da se radi o ljudima koji bi razbili državu na paramparčad zarad raspodele funkcija i fotelja. Bojkot je samo obična farsa koja služi kao paravan za potpuni debakl, koji je, sada je jasno, politička realnost za opoziciju - navela je Sandra Božić. 

Ona je podsetila da uprao iz tog razloga, sa sigurnošću, možemo i da kažemo da bi opozicija izgubila izbore u Beogradu i svim drugim gradovima i opštinama podjednako ubedljivo i bez "bojkota". 

- Gradili su kuću od karata svim svojim lažima, zloupotrebom žrtava stradalih u dva masakra i vođenjem najstrašnije negativne kampanje. Izbori 2. juna su dokaz da će pristojni, odgovorni i vredni ljudi uvek imati veće poverenje u narodu, nasuprot onih koji su se zapatili u opoziciji želeći da parazitiraju na račun države, zarad svog džepa - jasna je bila Božićeva!