06.06.2024.

15:53

Foto: Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Izbori 2024

Lako je njemu da vraća mandate: Evo zašto Manojloviću nisu potrebne odborničke plate

Međutim, Savo je odlučio da, po nepoznatoj logici, mandate u Nišu zadrži.

Nije čudo što Manojlović vraća mandate ako uzmemo u obzir da njemu odborničke plate nisu ni potrebne.

Naime, opozicioni maneken je dobro finansijski obezbeđen, jer kao što je već poznato Rokfelerov novac se sliva u Savovu kasu i budžet pokreta Kreni-promeni.

Prema poslednjim informacijama, Manojlović je saradnju sada proširio i glavni akter je  nekadašnji programski direktor američke fondacije "Braća Rokfeler" (RBF) Haki Abazi, koji je trenutno nezavisni poslanik u tzv. kosovskoj skupštini.

Kako mediji pišu, Manojlović i Abazi sprovode intenzivne aktivnosti na širenju svoje političke platforme u Srbiji, čemu doprinosi i činjenica da je RBF jedan od glavnih finansijera Manojlovićevog pokreta.

Informer

 

Treba napomenuti da je Abazi svojevremeno bio istaknuti funkcioner pokreta "Samoopredeljenje" aktuelnog tzv. kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

S tim u vezi ne treba da čudi gorenavedena saradnja jer je i Manojlović svojevremeno bio zvezda i heroj albanskih medija kojim rukovodi terorista Aljbin Kurti, o čemu možete čitati klikom OVDE.

Nakon svega navedenog potpuno je jasno da je Savu lako da vraća mandate jer on i njegovi saborci imaju više nego dovoljan priliv novca od strane rokfelerovaca i njihovih saradnika.