13.06.2024.

10:01

Foto: printscreen

Izbori 2024

Posrnuli Boško! Obradović, nezadovoljan izbornim rezultatima, presreo načelnika Gradske uprave u Čačku i brutalno ga izvređao (VIDEO)

Obradović  smatra da je da je on odgovoran za navodnu izbornu krađu zbog čega ga je zasuo salvom uvreda, tvrdeći da je sluga, da je jadnik i bednik koji služi režimu.

Sa druge strane Bežanić je uzalud pokušavao da mu objasni da su sve zapisnike potpisali Obradovićevi predstavnici biračkih odbora i da je on samo sprovodio ono što zakon nalaže. 

Sve vreme ovaj nimalo prijatan susret snimala je telefonom pripadnica stranke Dveri koja je s vremena na vreme i dobacivala što je celu situaciju učinilo još neprijatnijom.

Obradović se ipak, sve i da je tako, nedolično ponašao prema Bežaniću što se vidi iz video zapisa koji su sami sačinili i objavili na političkom tabloidu.

Činjenica je da je Bežanić koji važi za veoma korektnog i skromnog čoveka službenik u Gradskoj upravi.

Ipak on nije član Izborne komisije niti bilo kojeg biračkog odbora i tela a u skladu sa zakonom bio je dužan da omogući da predstavnicima opozicije omogući uvid u birački materijal, što je i učinio.