13.06.2024.

11:41

Foto: ATAIMAGES

Izbori 2024

Prljavi plan hejterske opozicije u Nišu! CIA doktor Milić pristao da kradljivac toalet papira bude gradonačelnik! (VIDEO)

Našla krpa zakrpu! Ukratko, tako se može opisati jedinstvo hejterske opozicije u Nišu. Doktor Dragan Milić je, prema saznanjima Informera, pristao da Đorđe Stanković, čovek koji je krao toalet papir iz srpskog parlamenta i u Strazburu tražio da se uvedu sankcije Srbiji, bude gradonačelnik Niša.

- CIA doktor Milić je pristao da Đorđe Stanković bude gradonačelnik Niša. Imali su sastanak sinoć, taj njihov štab. Doktor Milić se složio da kradljivac toalet papira, onaj što je tražio u Strazburu sankcije protiv Srbije, bude na čelu Niša. A u kampanji je govorio da neće ništa sa "žutima". Eto koliko njima treba da se dogovore... Onaj što je njegova mama, vlasnica privatnog vrtića, naplaćuje duple pare za decu koja ne idu u vrtić - rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i dodao:

- Milić je na tom sastanku rekao da njega nikada i nije zanimalo mesto gradonačelnika i da nije problem da podrži Stankovića ukoliko uspeju da većina bude na njihovoj strani. Otvoreno sprovode nezakonite aktivnosti. Zakonom je zabranjeno vršenje pritiska na sud, a oni to rade - istakao je Vučićević.

 
$bp("Brid_18273437", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1677264"});