14.06.2024.

07:43

Foto: Printskrin

Izbori 2024

Mi smo u postizbornoj depresiji jer od 2012. uvek pobeđuje Vučić! Tajkunski novinar otkrio kakva atmosfera vlada u opoziciji nakon izbornog debakla!

Brojke su na lokalnim izborima 2. juna rekle svoje, Kancelarija OEBS za praćenje izbora konstatovala je da su izbori, na kojima je gotovo svuda trijumfovao SNS, bili dobro ogranizovani, ODIHR se saglasio sa prethodnim stavom, ali opozicija tu nikako nije stala, najavljujući borbu za vlast izvan institucija, na ulicama, a onda je tajkunski novinar Veljković rekao kakva atmosfera vlada u opozicionim redovima. 

Veljković je praktično priznao: Svi smo u depresiji jer od 2012. godine uvek pobeđuje Vučić. 

- Već nekoliko dana nakon izbora ja sam imao osećaj da su se oni desili pre nekoliko meseci. Taj utisak je možda zato što se na ovim izborima zapravo ništa nije promenilo, niti su njihovi rezultati na bilo koji način drugačiji i vlast će ostati ista. Možda su se nekima (iz opozicije), koji su imali veća očekivanja, promenile stvari pa su im sad ta očekivanja realnija ali meni se to čini kao davna prošlost. Apatija je očekivana i mi tu imamo postizbornu depresiju jer prosto izbori su već od 2012. ono kad se izađe da se glasa pa pobedi Vučić - rekao je ovaj novinar.