Autor: Informer.rs

21.06.2023.

08:00

Foto: profimedia

Magazin

ANĐELINU DŽOLI URNISALI ZBOG IZJAVE: Bliža sam sa USVOJENOM decom, nego sa.... (FOTO)

Dok je snimala film "Lara Croft: Tomb Raider", glumica donela je odluku koja joj je promenila život. Ona je odlučila da sama usvoji dete. I tako je Madok postao prvo dete koje je primila u svoje naručje puno ljubavi.

Nakon nekoliko godina, Anđelina je donela odluku da usvoji još jednu bebu i tada su joj se životni putevi ukrstili sa Zaharom. U trenutku kada su se upoznale, odmah se stvorila veza i ona je brzo postala nezamenljivo prisustvo u njenom životu. U julu 2005, Anđelina je zvanično usvojila Zaharu.

Odmah su je svi zavoleli, a posebno njen stariji brat.

 - Kada je Zahara došla kući, imala je sedam meseci, tako da je za Madoka to bilo kao da ima malog ljubimca kojeg može samo da drži i gleda. On je sjajan -  rekla je tada Anđelina.

Međutim, na početku je bilo dosta poteškoća. Samo nekoliko sati nakon što je mala Zahara kročila u svoj novi dom, odvedena je na lekarski pregled. Ispostavilo se da se borila sa bakterijskom infekcijom, salmonelom. Međutim, uz Anđelininu ljubav i adekvatnu medicinsku negu, uspela je da se izbori sa tim.

Godine 2006, Anđelina i Brad su dobili i svoje prvo biološko dete, devojčicu Šajlo. Od samog rođenja bilo je očigledno koliko Šajlo liči na oba svoja roditelja, ta upadljiva sličnost ju je razlikovala i od usvojenog brata i sestre.

Glumica je jednom izjavila:

"Skoro pa će postati uljez u porodici jer je tako plava i svetla".

Uprkos tome što je oduvek želela svoje dete, kada su je pitali o njenim osećanjima prema Šajlo, Džoli je jasno stavila do znanja da ne želi da favorizuje svoje biološko dete u odnosu na usvojenu decu.

"Osećala sam mnogo više empatije prema Madu, Zahari i Paksu jer su oni preživeli svašta. Šajlo je ipak privilegovana od trenutka rođenja."

Anđelina Džoli je rekla da su zajednička iskustva bola i nedaća stvorila neraskidivu vezu između nje i njene usvojene dece.