27.06.2023.

18:00

Foto: EPAIMAGES

Magazin

ČAŠA VOTKE SVAKI DAN je TAJNA RODITELJSTVA MAME KRIS, otkrila je Kim Kardašijan

Govoreći o izazovima roditeljstva, Kim Kardašijan je pohvalila svoju majku Kris Džener što je uspela da od šestoro dece stvori "šest velikih ličnosti".

- Toliko poštujem roditelje i sada ne mogu da verujem kroz šta je prošla moja mama - rekla je rijaliti zvezda u untervjuu za italijanski Vog.

Kimka, koja ima četvoro dece sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, navela je da se često pita kako je njena majka podnosila haos dok su ona i njene sestre i brat, Kortni, Kloi, Rob, Kendal i Kajli, odrastali.

- Šta misliš? Pa, pila sam svoju votku svaki dan u 5 sati - otkrila joj je Kris Džener. 

Samo ličnim primerom

Kada je u pitanju podizanje vlastite dece, Kim je priznala da je kao samohrana majka zahvalna za svaku vrstu pomoći.

- Osećam se srećnom i blagoslovljenom što imam pomoć, ali bez obzira na to koliko pomoći imate, vaša deca žele svoju mamu, vi morate da rešite svaki problem i da se ponašate kao da sve možete zajedno - rekla je. 

Kim je priznala da joj je prioritet davanje pozitivnog primera svojoj deci, što je naučila gledajući Kris, Kejtlin Džener i njenog pokojnog oca Roberta Kardašijana.

- Mislim da u nekom trenutku jednostavno morate da dignete ruke od toga da vaša reč bude poslednja, kao i vaše viđenje istine. Nema ništa gore od reći im: 'Shvatićeš to kad odrasteš'. Ne želim da budem takva osoba - naglasila je za Vog i dodala: 

- Videla sam i zaista dobar primer svojih roditelja. I to je bilo od pomoći. Zbog toga želim da budem primer i svojoj deci.