10.03.2024.

10:35

Foto: profimedia

Magazin

Sada je zvanično! Objavljena prva fotografija Kejt Midlton nakon operacije - ovako sada izgleda princeza od Velsa (FOTO)

Kensingtonska palata objavila je prvu službenu fotografiju princeze od Velsa Kejt Midlton nakon njene operacije, u kojoj se ona zahvaljuje javnosti na podršci u poruci za "Dan majki" dok nastavlja da se oporavlja kod kuće, piše Dailymail. 

Princeza Kejt blista sa svoje troje dece, princom Džordžom,  princezom Šarlot  i princem Luisom, a fotografiju je pretpostavlja se snimio princ Vilijam u njihovom domu u Vindzoru.

Kejt (42) sedi na stolici s rukama oko Šarlota (8) i Luisa (5) dok Džordž, (10) stoji iza nje grleći je oko ramena. 

- Hvala vam na lepim željama i kontinuiranoj podršci u poslednja dva meseca. Svima želim srećan Dan majki - napisala je princeza od Velsa.

Princeza je odevena u farmerke i jaknu, a njena deca se pored nje grohotom smeju.

Majka troje dece povukla se s kraljevskih dužnosti otkako je 16. januara primljena na londonsku kliniku na "planiranu abdominalnu operaciju".

Podsetimo, Kejt Midlton se prošlog ponedeljka pojavila prvi put u javnosti posle dva meseca odsustva zbog zdravstvenih problema. Paparaci su uspeli da je "uhvate" u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol.

Nakon ovih fotografija pojavile su se nove teorije zavere o princezi od Velsa, a neke su otišle čak toliko daleko da su pojedinci tvrdili na fotografijama nije Kejt.

Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti krajem decembra, nakon čega je palata saopštila da je primorana da se privremeno povuče sa zvaničnih dužnosti zbog operacije abdomena. Oni su najavili i da se neće vratiti poslovnim obavezama na dvoru pre Vaskrsa ove godine.