Autor: Informer.rs

29.05.2024.

15:30

Foto: Shutterstock

Magazin

Devojka podigla dasku od wc šolje - Čekao je nezvan gost! Pretrnula je od straha (VIDEO)

Održavanje higijene u kupatilu je prioritet svake domaćice, uz posebnu pažnju koju posvećuju tom zadatku. Budući da je to mesto koje privlači najviše bakterija i mikroorganizama, redovno održavanje čistoće je neophodno kako bi se održala higijena na najvišem nivou.

Sigurno vam se već desilo da primetite nekog pauka ili komarca koji su se, slučajno ili ne, našli tamo, i sigurno vam nije bilo prijatno.

Ali zamislite kako biste se osećali da u kupatilu zateknete gomilu žaba, a posebno u wc šolji? Jedna korisnica TikToka je doživela takvo iznenađenje u svom kupatilu u Australiji.

Žena je ostala zabezeknuta nakon što je podigla dasku na wc šolji i unutra zatekla gomilu malih zelenih žaba. Pokušavajući da shvati šta se dešava, nemo je posmatrala životinje koje su bile potpuno mirne, tek se poneka micala, a onda je brzo spustila poklopac.

U opisu snimka je stavila "Kada živiš u Australiji", pokazujući tako na šta stanovnici te zemlje ponekad nailaze, osim na ove bezazlene životinje i zmije.

Iako su neki sumnjali u autentičnost snimka, mnogi su u komentarima izneli drugačije mišljenje, ističući da su ovakve situacije uobičajne u Australiji.

​Zamisli, probudiš se noću i ne primetiš ih u toaletu pre nego što sedneš - glasio je jedan komentar. 

- Ne bih mogao da podnesem dan u Australiji - glasio je drugi. 

- Umro bih, žabe su moj najveći strah - bili su samo neki od komentara.