Autor: Informer.rs

11.06.2024.

15:15

Foto: shutterstock

Magazin

Otišla na ručak, a onda je u toaletu počela agonija! Nije slutila šta će je snaći - Odmah su zvali Hitnu! (FOTO)

Arkanzasa je porodica koja nije imala na umu da će im se život promeniti u roku par sati samo na jednom ručku. 

Porodila se u toaletu

Naime, porodično su otišli na ručak, a kada je majka shvatila da joj se ćerka predugo zadržala u toaletu, shvatila je da se nešto dešava i otišla momentalno kod nje.

Tajvija Vudfork se porađala u toaletu restorana!

Kako je ispričala njena majka Tameka za "Today", njena ćerka Tajvija (26) nije imala pojma da je trudna 37 nedelja. Nije imala je prikrivenu trudnoću već jednostavno nije ni znala da je u drugom stanju sve do samog porođaja. Novopečena majka, kaže da nije osetila pokrete fetusa, niti se ugojila za vreme trudnoće što je uobičajeno. 

Nakon što je majka ušla u toalet shvatila je da je njena ćerka u jakim bolovima, pa je momentalno zvala medicinsku pomoć. 

Nisam shvatala šta se deševa. Samo sam vikala:

"Moramo u bolnicu!" ali ona nije mogla da pomeri noge, pa smo na kraju pozvali hitnu pomoć - objašnjava njena majka.

- Pokušavali smo da shvatimo šta se dešava dok je ona vikala "izašla je beba, izašla je". Porodila sam se na podu toaleta. Kada smo izašli, ljudi su je dočekali aplauzom - otkriva Tameka.

Rodila je zdravog dečaka, teškog skoro 3 kilograma.

Tajvija nije imala nikakve simptome trudnoće i prava je sreća da je beba u potpunosti zdrava. Budući da je beba rođena u restoranu, ime je dobio po istom.

Inače, ovo je drugo dete paru jer već imaju sina od dve godine. 

Mama i beba su dobile poklon od ovog restorana i to set osnovnih stvari za bebe kao i poklon karticu Golden Korala. Majka je otkrila kako Tamar voli da jede, što je očekivano budući da je rođen u restoranu.