Autor: Informer.rs

17.06.2024.

17:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Dečak uspavljuje sestru, milioni ljudi su dirnuti! Ne postoji veća ljubav - Raznežićete se! (VIDEO)

Veza između starije braće i mlađih sestara je jedinstvena po svojoj posebnosti. Stariji brat često igra ulogu zaštitnika i uzora svojoj mlađoj sestri, brinući se o njoj od najranijih dana, pružajući joj pažnju i podršku tokom celog života.

Nedavno je mama Hejli Mur na Instagramu podelila dirljiv trenutak između svog sina Keva i njegove mlađe sestre. Video je prikazao Keva kako nežno uspavljuje svoju sestru, pričajući i pevajući joj dok je usnula. Ovaj nežni prizor dirnuo je mnoge, a video je postao viralan sa skoro 9 miliona pregleda.

Preslatka devojčica je u ćebetu, dok je dečak ljubi po glavi i peva. Mnogi su prokomentarisali da su roditelji uradili "pravi posao", misleći da su vaspitali dečaka baš kako treba. Već sada, iako je jako mali, zna kako se treba ophoditi prema bebi. Ovaj prizor mnoge je dirnuo, a neki su zbog videa dečaka i devojčice pustili suzu. Složićete se, ovo je preslatko!

- I ona izgleda tako zadovoljno!

- Keve, kako si mogao biti tako predivan, tako si savršeno dete koje svi žele da imaju! Siguran sam da ćeš, kad odrasteš, postati snažan i simpatičan mladić svojoj porodici!

- Tako dragoceno. Kladim se da će ih ovo vezivanje učiniti nerazdvojnim kroz njihov život. 

- Predivan brat! Gde je ovo naučio?

- Čestitamo na vaspitanju mama i tata - pisali su ispod videa koji je "okupirao" društvene mreže i mnoge oduševio.