31.07.2024.

23:20

Foto: Foto: Wikipedia

Magazin

Smrt sina ga nije dotakla, želeo je samo intimne odnose! Činio je srećnim ceo svet, a porodici pravio pakao od života

Luis je bio oženjen dva puta, što je dospelo na naslovne strane zbog brzog vezanja braka sa svojom drugom ženom manje od mesec dana nakon što je okončan njegov razvod sa prvom ženom.

Ipak, sveti brak nije sprečio komičara da se poigrava, jer se hvalio "čarkama" sa Merilin Monro, rekavši da je posle spavanja sa sirenom bio "mesec dana bogalj".

Međutim, jedna od Luisovih najvećih ljubavi bio je njegov bivši partner u komediji Din Martin, koji je pisao Dean & Me (Ljubavna priča) u čast njihovog zajedničkog vremena.

- Zaljubio sam se u njega onog dana kada smo se upoznali. Voleo bih da je ovde. On je bio čudo koje je Bog stavio u moj život i rad sa njim je bio osećaj koji nikada neću zaboraviti.

Martin je umro 1995., a Luis je rekao: "Nema dana kada ne razmišljam o njemu."

Otac iz pakla

Luis je upoznao svoju prvu ženu Peti Palmer kada je bila pevačica sa Tedom Fiom Ritom, na venčanju u oktobru 1944. Upoznali su se samo dva meseca pre nego što su se venčali, a dve godine nakon venčanja dobili su prvog sina Gerija Luisa. U međuvremenu su dobili još 5 sinova.

Iako je brak trajao ukupno 36 godina, Luis je često imao sastanke sa raznim ženama. Jednom prilikom priznao je da je njegov brak bio narušen neverstvom, komentarišući:

Informer

 

- Ovo je vreme kada je*em sve u Holivudu.

U to vreme se pričalo da je Luis imao trogodišnju aferu sa manekenkom Lin Dikson, koja je rodila Suzan Minoret 1952. godine. Luis nikada nije potvrdio ili demantovao da je Minoret njegova biološka ćerka.

Tokom prvog braka, imao je aferu i sa Merilin Monro, a onda je istom došao kraj. Supruga je od njega zahtevala 450.000 dolara godišnje za izdržavanje i brigu za njihovog najmlađeg sina Džozefa Kristofera koji je preminuo 24. oktobra 2010. Upravo je njegova smrt pokazala još jednu ružnu stranu komičara.

Kako su otkrili američki mediji, Džozef je preminuo od predoziranja drogom u dobi od 45 godina i nije ni imao ni dinara u džepu nakon što ga se Džeri odrekao. Živeo je u skloništu za beskućnike i hranio se u javnoj kuhinji. Navodno komičar nije hteo da plati ni njegovu sahranu kada mu je javljeno da je umro.

Informer

 

Džozefova bivša supruga Kim se oglasila o svemu.

- Jednostavno ne mogu da shvatim kako i dalje ne može da oprosti svom mrtvom sinu. Najstariji Džozefov brat Geri me je obavestio o njegovoj smrti i rekao da njegova braća ne žele javno da pričaju o tome jer im je tata rekao: 

- Ćutite o ovome. Neću da iko sazna - ispričala je Kim.

Jednom je Džozef progovorio o svom ocu.

- Život s njim je pravi pakao. Probao sam droge, bio sam na terapijama i istina i dalje boli, moj otac me ne voli - priznao je bolnu istinu. Kako su pisali američki mediji, Luis je hteo ćerku kada je njegov najmlađi sin rođen 1964. i čak je o tome pevao u televizijskom šouu tokom trudnoće supruge Pati.

Džerijev najstariji sin Geri se kasnije oglasio o svom ocu.

- On je zao čovek. Nikada nije pokazivao ljubav i brigu prema meni i braći - rekao je. Dodao je kako je njegov brat Džozef imao slomljeno srce i da je otac Džeri mogao da spreči njegovu smrt.

Informer

 

Želeo da ima ćerku 

Koliko je komičar bio loš u roditeljskoj ulozi, pokazuje i to da im je rekao za razvod od njihove majke Pati tako da je pokazao naslovnu stranu novina na kojoj je to pisalo.

Tri godine nakon razvoda od pevačice koja se posvetila njemu i deci ali i svoju zapostavila karijeru, Luis je oženio plesačicu Sendi Pitnik i usvojili su ćerku Danijelu Saru. Komičar je tako ostvario svoju želju da ima i ćerku. Supružnici su bili zajedno do njegove smrti.

Inače, komičar se proslavio glumeći s Dinom Martinom na radiju i u televizijskim serijama te su zajedno snimili 16 filmova. Svoju saradnju su raskinuli 1956., a Džeri ga je često hvalio i teško mu je pala njegova smrt 1995. godine.