Autor: Informer.rs

09.08.2024.

21:00

Foto: Foto: Printscreen/Tik Tok/devonkelley0

Magazin

Da li neko ima veću bebu? Mama otkrila koliko dečak ima meseci - Niko ne može da veruje!(VIDEO)

Neke bebe su prirodno sitnije, dok su druge krupnije, i stručnjaci često savetuju roditelje da se ne opterećuju time previše. Najvažnije je, kažu, da beba napreduje u svom ritmu, a brzina tog napretka zavisi od mnogih faktora.

Dok mnoge mame brinu o tome da li njihova deca rastu dovoljno brzo, Devon Sajmon iz SAD-a, koja se porodila ranije ove godine, ponosno je pokazala svog četvoromesečnog sina koji već nosi odeću namenjenu jednogodišnjacima.

Ova mama je otkrila da njena beba sada teži 7,7 kilograma i da je dugačka čak 66 centimetara. Na društvenim mrežama, Devon je podelila video svog "džinovskog mališana".

- Trošim bogatstvo na njegovu odeću, jer sve preraste za samo dve nedelje - našalila se Devon u intervjuu za britanski The Sun.

Ističe da njen sin "brzo raste" i da "nije sigurna kako da postupi", ali dodaje da je on uvek zadovoljan, jede dobro i da joj je to najvažnije. 

U vezi s veličinom svog dečaka, Devon se našalila da je on "budući olimpijac" i da već sada razmišljaju o tome koji bi sport mogao da trenira.

Video koji je objavila privukao je ogromnu pažnju, sa skoro 3.000 komentara.

-Veći je od mog sedmomesečnog deteta
- Duplo je veći od mog petomesečnog sina -
- Koliki je otac? On je ogroman -
U kući imaš odraslog čoveka - pisali su korisnici, dok su mnogi istakli da je "neodoljivo sladak".