Autor: Informer.rs

10.08.2024.

11:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Jezivo! Opasnu životinju stavili na tek rođenu bebu - Svi se zgranuli kako je roditeljima ovo palo na pamet! (VIDEO)

Sve češće viđamo tek novorođene bebe kada ih profesionalni fotografi slikaju u slatkim pozama. Ipak, čini se da i na tom polju često pređemo liniju normalnosti. 

Ovo fotografisanje bebe nije nalik nijednom koje ste do sada videli!

Preslatka beba sa rajfom na glavi umotana je u braon materijal i spremna za fotografisanje. U jednom momentu, fotograf donosi zmiju i obmotava je oko bebe koja spava. Fotograf Nagham Muhamed Ejmail od ovog momenta pravi uspomenu i slika bebu obmotanu zmijom.

Takođe je ovaj momenat podelio na svojim društvenim mrežama. I pored svih drugih slatkih videa i fotografija koje je napravila, ovaj je jedini privukao ogromnu pažnju javnosti i postao viralan na mreži.

 Ima skoro osam miliona pregleda, a ljudi ne mogu da veruju šta vide svojim očima.

- Već dugo pravim ovakve fotografije. Ono što je lepo je što moji klijenti kao i ja vole i imaju lude ideje - stoji u opisu videa koji je podeljen javno.

Ono što je vrlo očigledno jeste to da je fotograf očekivao negativne komentare, te je brže bolje isključio iste kako se ne bi dogodila rasprava na mrežama. 

Sigurno je da bi mnogi imali šta da kažu na temu ovakvog fotografisanja, bezbednosti deteta, ali i odluke sa kojom se vrlo moguće većina ne bi složila.