Autor: Informer.rs

31.08.2024.

08:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Majka dobila kontrakcije dok joj je ćerka bila pored! Devojčica uradila nešto što je sve ostavilo bez reči (VIDEO)

Jedan otac po imenu Geret podelio je na TikToku simpatičan snimak svoje dvogodišnje ćerke koja pokušava da pomogne majci, dok ona ima kontrakcije pred porođaj drugog deteta.

Preslatka devojčica pažljivo je posmatrala majku koja ubrzano diše i ječi od bolova, a zatim je i sama počela da dahće u istom ritmu, pružajući podršku mami. Ova dirljiva scena izazvala je smeh kod njene majke, koja se, držeći se za stomak, smejala između trudova.

Geret je objasnio da je snimak nastao tri sata pre nego što se njegova supruga porodila. U videu se vidi žena koja pokušava da kontroliše kontrakcije dok njihova ćerka boji u svesci. U jednom trenutku, devojčica podiže pogled i počinje da glasno diše, imitirajući majku.

 - Dok je gledala moju ženu kako ima kontrakcije, naša dvogodišnja ćerka se pretvarala da i ona oseća porođajne bolove i disala je zajedno sa majkom -  napisao je Geret uz snimak svoje supruge Alis i njihove ćerkice koja oponaša majku.

Reakcija ove preslatke devojčice osvojila je internet, a snimak ima preko 200.000 lajkova.

Geret redovno objavljuje anegdote iz porodičnog života na TikToku, ali ovaj video od samo sedam sekundi osvojio je srca korisnika društvenih mreža.