Autor: Informer.rs

01.09.2024.

16:00

Foto: printskrin tiktok

Magazin

Žene odlepile za ovim tatom! Toliko je brižan prema dečaku da ćete se istopiti, a izgleda kao Bog! (VIDEO)

Profesionalni bodibilder Ros Dikerson (35) već godinu i po dana uživa u ulozi oca, ne odvajajući se od svog sina kad je kod kuće.

Na društvenim mrežama često deli trenutke iz svakodnevice, prikazujući sebe kao supruga i oca kakvog bi mnogi poželeli. Jutro započinje tihim poslovima dok beba spava - uključuje mašinu za veš, hrani mačke, sređuje kuću i prostire bebine stvari.

Kako bi provodio što više vremena sa sinom, Ros često trenira kod kuće. Dok vežba, beba je pored njega u ležaljci, a ponekad je čak i uključuje u svoje vežbe. Oženjen je fitnes modelom Lili Stoks, s kojom često deli zajedničke fotografije, ali najviše pažnje na njegovom Instagram profilu privlače slike sa sinom.

Njegove objave izazivaju oduševljenje, a žene ga nazivaju savršenim ocem, često komentarišući kako bi svaka majka poželela takvog partnera koji se nesebično posvećuje porodici i svakodnevnim obavezama.

- On je prava definicija ponosnog tate
- Da li je on iz bajke?
- Ovaj čovek je savršen - bili su samo neki od komentara. 

Godinama održava strogu dijetu i naporan režim treninga kako bi bio u vrhunskoj formi za takmičenja. Sa 5 miliona pratilaca na Instagramu, Ros otvoreno govori o mentalnom zdravlju i koristi vežbanje kao način da ga održava, uz podršku supruge i sina. Takođe, priznao je upotrebu steroida, smatrajući to neophodnim za vrhunska bodibilding takmičenja.