15.09.2024.

16:00

Foto: profimedia

Magazin

Kejt Midlton ima rođenog brata koji je bio na ivici smrti! Jedva je izvukao "živu glavu" - Ovo ga je spasilo!

Princeza Kejt ima rođenog brata Džejmsa Midltona, koji se otvoreno suočio sa ozbiljnim problemima mentalnog zdravlja. 

Džejms je u njegovoj knjizi otkrio da je tokom njegovih najgorih trenutaka, kada  je bio na ivici samoubistva, odbijao da komunicira sa Kejt i ostatkom porodice. 

- Razmišljam o načinima da umrem kako bih se oslobodio vrtoglave vožnje koja me dovodi do ruba ludila. Ne mogu da spavam zbog nemira u svojoj glavi. Insomnija je zapanjujuća. Potpuno sam iscrpljen i osećam se nesrazmerno, potpuni neuspeh. Ne bih nikome poželeo osećaj beskorisnosti i očaja, izolaciju i usamljenost. Mislim da silazim s uma - piše u njegovoj autobiografiji, prenosi "Mirror". 

- Ipak, znam da sam privilegovan, srećan što imam ljubaznu i blisku porodicu - mamu i tatu, sestre Kejt i Pipu, njihove muževe Vilijama i Džejmsa - ali ih sve odbacujem. Ne odgovaram na njihove pozive, mejlove ignorišem, a pozive za posete odbacujem. Skrivam se iza vrata sa dva zaključavanja, nedostupan - dodao je. 

Informer

 

Džejmsu je pas "spasio" život

Uprkos svojim teškoćama, Džejms je pronašao utehu u svom voljenom psu Eli, koji mu je, kako kaže, nebrojeno puta spasio život.

- Izvlačim se iz ruba, polako silazim s merdevina i milujem Elinu svilenkastu glavu. Ona je razlog zbog kojeg ne pravim taj fatalni korak. Ona je Ela, pas koji mi je spasio život - piše u jednom od odlomaka u knjizi. 

Džejms je ranije spomenuo da je njegov crni španijel, koji je nažalost preminuo u januaru 2023. godine u 15. godini života, osećao njegovu borbu.

- Moja Ela je bila razlog zbog kojeg sam ustajao ujutru, oblačio se i izlazio napolje, čak i kada je padala kiša. Izlazak napolje na 10 ili 15 minuta, uzimanje svežeg vazduha, trenutni je lek za traumatske misli - rekao je Džejms.