09.02.2020.

10:40

Foto:

Magazin

ŽURI VAM SE, A BATERIJA VAM JE PRAZNA? Ovaj trik će vas spasiti!

Nemate dovoljno vremena, a hitno morate da napunite mobilni telefon i to što je brže moguće. Kako bi skratili muke postavite ga na režim rada u avionu prilikom punjenja. Time ćete privremeno zaustaviti aplikacije koje inače najviše troše bateriju i mnogo brže ćete ga napuniti. 

ZAVIRITE U SVET IZMENJENE STVARNOSTI! Sada možemo da vidimo sve što poželimo PORED SEBE - baš kao u igrici "Pokemon GO"

VIBER UVODI NOVU OPCIJU! Evo kako da bolje organizujete vreme

 

Nećete biti dostupni kratko vreme, ali uspećete da napunite telefron dovoljno da možete da izađete iz kuće. 

Informer

Za duže trajanje baterije ugasite aplikacije koje se koriste lokacijskim uslugama. U kojoj meri se troši baterija na notifikacije, poruke koje se odnose na aplikacije?

BLOK LISTA! Evo kako da proverite da li vas je neko blokirao na WhatsApp

Svaki put kada vaš telefon primi obaveštenje od mreže, on se pali i u zavisnosti od vaših podešavanja, vibrira ili zazvoni. Sve to troši bateriju, pogotovo ako primate puno ažuriranja. Ugasite stoga notifikacije i isključite sve osim važnih stvari, poput poruka i e-mailova.

Informer

Tamna pozadina i tema na mobilnom takođe će trošiti manje baterije od svetlijih. Ako imate Android uređaj, preuzmite aplikaciju Snapdragon BatteryGuru. Aplikacija automatski prilagođava postavke na vašem telefonu kako bi optimizirao trajanje baterije. 

NOVO! Gugl uskoro omogućava snimanje razgovora?

Čak i kada ne upotrebljavate aplikacije, one su uključene u pozadini i troše bateriju. Isto tako, ako nemate pristup Wi-Fi mreži, isključite je jer nepotrebno troši. 

Tagovi: