25.03.2022.

16:06

Foto: Pexes

Magazin

Otkopčana košulja izdužuje vrat! Evo kako da savršeno izgledate na FOTOGRAFIJAMA

Foto-aparat neke odevne komade jednostavno ne voli, pa vam se može činiti da u njima izgledate nisko, zdepasto ili okruglo... Ali to ne znači da treba da očajavate, već da oblačite ono što aparat voli i što će učiniti da na fotografijama izgledate vitkije i se*sepilnije.

Informer

1. Pantalone šireg kroja

Za razliku od uskih farmerki, koje vam se čine dobrom idejom sve dok ne vidite fotografiju, pantalone šireg kroja izgledaju mnogo bolje jer stvaraju iluziju dužih nogu. Kombinujte ih s cipelama na visoku štiklu i izgledaćete izduženije i vitkije.

2. Midi-suknja

Midi-suknja će izgledati savršeno na fotografijama, ali samo ako niste baš preterano niski i punački i ako je nosite s potpeticama, jer bi vam se u suprotnom noge mogle činiti debljim i kraćim. Ovu suknju u kombinaciji s baletankama ili ravnim cipelama mogu da nose samo izrazito visoke i vitke devojke.

3. Nud sandale

Nud sandale idealne su za vizuelno izduživanje nogu jer se, zbog boje, čini kako vam se "nastavljalju" na nogu. Ukoliko odaberete sandale koje su vrlo slične vašoj prirodnoj boji kože, efekat će biti potpun.

Informer

Košulja

4. Otkopčajte dugmad

Košulja s tek dva-tri raskopčana gornja dugmeta ima efekat isti kao i nud sandale, samo na vašem vratu. Time ćete vrat učiniti dužim i vitkijim, što foto-aparat jako voli.

5. Gola ramena

Topovi i haljine s ogoljenim ramenima stavljaju akcenat na deo ženskog tela koji kod gotovo svih izgleda predivno - vrat, ramena i gornji deo leđa. Topovi su ove sezone apsolutni hit koji možete da pronađete u raznim varijantama. Cvetni print je u trendu ovog proleća, pa pronađite ovaj odevni komad u takvim dezenima.

6. Farmerke visokog struka

Farmerke visokog struka izdužiće siluetu, poravnaće vam stomak i istaći zadnjicu na najbolji mogući način. Efekat će biti još bolji ako top uvučete u pantalone, jer će vam se tada noge činiti dužim.

7. Otkopčan sako i kaput

Otkopčan sako ili kaput daju vašoj silueti poseban okvir. Samo vodite računa da ispod sakoa ili kaputa nemate komade u različitim bojama. Pokušajte da uskladite nijanse.

BONUS VIDEO: