24.11.2022.

11:00

Foto: Gigatron

Magazin

Iskoristite vrhunske popuste! Bogata ponuda uređaja po tržišnim cenama!

Crni petak 2022 stiže u Gigatron prodavnice širom Srbije i donosi sjajne popuste u godini. Kao jedan od lidera na tržištu tehnike, Gigatron je i za ovaj Black Friday pripremio bogatu ponudu uređaja po sniženim cenama. U periodu od 24. do 26. novembra, očekuje vas odličan izbor bele tehnike, malih kućnih aparata, desktop i laptop računara, televizora, mobilnih telefona, računarske periferije, alata i brojnih drugih proizvoda, uz koje možete značajno da uštedite. Black Friday je postao sinonim za najbolju kupovinu u godini, te ukoliko razmišljate o nabavci određenih uređaja, sada je pravi trenutak za kupovinu i ispunjenje novogodišnje liste želja.

Informer

Gigatron iz Black Friday ponude posebno izdvaja dve akcije. Iskoristite 20% popusta na belu tehniku i opremite svoj životni prostor novim uređajima iz domena bele tehnike tokom Crnog petka. Očekuje vas i odličnih 25% popusta na male kućne aparate i usisivače, kako bi vam obavljanje svakodevnih kućnih poslova bilo što lakše i jednostavnije.

Informer

Black Friday u Gigatronu traje tri dana, ali smo pripremili još jednu specijalnu ponuda koja traje sedam dana, a odnosi se na laptopove. U periodu od 21. 11. do 28. 11. 2022. godine, možete da iskoristite 25% popusta na laptop računare i pronađete idealan laptop za poslovnu ili kućnu upotrebu.

Posetite jedan od brojnih Gigatron prodajnih objekata ili Gigatron web sajt i prepustite se kupovini kvalitetnih uređaja po specijalnim cenama.