Autor: Informer.rs

08.12.2022.

09:01

Foto:

Magazin

OD PRAVOG AUTOMOBILA NAPRAVIO IGRICU! Zaljubljenik u video-igrice iz Poljske pomerio granice (FOTO)

Adrijano, koji u stvarnom životu vozi "alfa romeo 147", pronašao je rešenje da mu bude udobno i da, dok se igra, zaista bude kao u automobilu. Lično je napravio simulator vožnje koristeći originalne unutrašnje delove iz modela "alfa romea", piše magazin "Auto".

Njegov projekat startovao je skromnim volanom "lodžitek G29" i nastavljen je brojnim delovima automobila kako bi na kraju u potpunosti ispunio svoju zamisao.

Tu je smestio veći deo kontrolne table sa instrument-satovima, ventilacionim otvorima i čitavom centralnom konzolom. Instrumenti i ostale kontrole su osvetljeni, sa odgovarajućim narandžastim pozadinskim svetlom, uključujući i aluminijumske pedale, pa je posebno zadovoljstvo da igra u potpunom mraku.

Pošto komandna tabla i svi njeni elementi nisu bili dovoljni, Adrijano je kupio pravo vozačko sedište i montirao ga na šine. Volan je "pozajmio" iz "alfa romeo đulija".

Svi elementi odgovaraju platformama Plejstejšen, a Adrijanov sledeći cilj je da napravi i kazaljke na instrument-tabli, koje će pratiti one u igri.